מונוכרומטיות, זה שם המשחק

קצת על הפרוייקט…

שיפוץ בית פרטי – בית חנניה

"עכשיו כשהילדים עזבו את הבית, הגיע הזמן שלנו עם עצמנו"

כשעיצבתי את הבית של הזוג המקסים מבית חנניה התבקשתי לייצר מרחב נקי, מודרני עם מינימום צבעים, מרחב ברור ומוגדר, אך עם זאת שיהיה נעים לשהות בו, שיהיה בגוונים החביבים על בעלי הבית, ובעיקר מונוכרומטי.

המרחב הציבורי של הבית שעבר שיפוץ שני על ידי אחרי שיתוף פעולה עסקי מעולה משנת 2007, הוא חלל כפול, כך שהוא מואר במיוחד, עם חלונות שמתנשאים לגובה של 6 מטרים.
הצבע השחור שאהוב במיוחד על הזוג, לא הרתיע אותנו, ואף הוחלט שיהיה הצבע המרכזי בחלל.

השארנו את גוף התאורה מפרספקס מהשיפוץ הקודם,  שהתחבר באופן הרמוני לעיצוב המחודש, הוספנו ספריית ברזל שמתנוססת לגובה 6 מטר, יצרנו קוטביות בגבהים בין הרהיטים בחלל ובכך נוצר חלל דרמתי משגע.

על פינת האוכל הוחלט לוותר, השארנו מקום למקרה ויבוא יום ויהיה בה צורך, ופתרון הביניים היה פינת ישיבה פרונטלית של 6 אנשים על אי הממוקם במרכז המטבח.
איך אפשר שלא להכניס גם קצת פינוקים הכנסנו למטבח, כמו: מערכת מים (חמים/קרים), מערכת אוסמוזה הפוכה (שלא תווצר אבנית על השחור) ומקרר יינות.

כאשר הוחלט שהחלל יהיה מחולק לשני חלקים בלבד, ולשני גבהים משתנים, נוצרת הרגשה של גודל, מרחב ועניין.

לטובת חימום האווירה השתמשנו בגוון קיר חול בהיר, הוספנו עץ אגוז, פרטי עור וצמחיה, מה שנתן לנו הרכבת צבעים, טקסטורות וחומרים שהשלימו את המראה שלו ייחלנו.

מיקום הפרוייקט
מושב בית חנניה
קטגוריה
בתים פרטיים ודירות
סיווג
שיפוץ
סגנון
מודרני
צילום
מירב פלברג
מוזמנים ליצור איתי קשר
לתיאום פגישה או לכל שאלה שעולה.