בית פרטי בבית חנניה

קצת על הפרוייקט…

ליוויתי זוג מקסים שעבר מבית פרטי קטן וכפרי לבית בנוי במושב בית חנניה. השאיפה של הזוג הייתה לעשות "מתיחת פנים" לבית הבנוי ולהפוך אותו למודרני, נקי ועכשיוי יותר. 

לטובת המטרה, ניצלתי את החללים הגבוהים והבלטנו אותם באמצעות הצבת ספות בעלות מסעד נמוך, זאת על מנת לייצר תחושת גובה משמעותית בין הסלון לתקרה. 

בנוסף, הדגשתי את עניין הגבהים באמצעות הצבת גוף תאורה מסיבי וגדול ובזכות ארובת הקמין שנמשכת עד התקרה ומאריכה את החלל. 

בחרנו "לחמם" את המטבח באמצעות שנדליר העשוי מחומר לא צפוי ומבריק, ומביא קונטרה מעניינת לשולחן העץ הגס שמתחתיו. 

משחקי הניגודיות הם אלו אשר יוצרים רושם דרמטי ועניין בבית, ובאים לידי ביטוי במשחקי הגבהים, הטקסטורות, החומרים והצבעים, אשר בסופו של דבר הופכים את הבית לנקי ובלתי נשכח.

מיקום הפרוייקט
מושב בית חנניה
קטגוריה
בתים פרטיים ודירות
סיווג
שיפוץ
סגנון
מודרני
צילום
מאיה מזרחי
מוזמנים ליצור איתי קשר
לתיאום פגישה או לכל שאלה שעולה.
ורד ברטל
ורד ברטל
תכנון ועיצוב פנים

Create Your Space

יצירת קשר